Med kniven for struben

TV3 sender en ny omgang Med kniven for struben. Det er en dansk version af Channel 4s Gordon Ramsays Kitchen Nightmares. Og selv om Bo Bech måske ikke har helt samme tv-personlighed (eller sprog) som Gordon Ramsay, finder jeg det nu mildt underholdende alligevel.

Programmet handler kort sagt om restauranter, der af den ene eller anden grund ikke løber rundt. Bo Bech fungerer som live-konsulent og forsøger at rette op på økonomi og belægning i løbet af en uge. Det går af og til hektisk for sig med både tårer og kast med inventar.

Man kan ikke indvende at det er synd for restauratørerne. Dels har de meldt sig frivilligt (brancheforeningen annoncerer ligefrem for programmet), dels får de en hulens bunke reklame ud af programmet – og flere gæster kan i hvert fald lune en kort tid.

Endelig har TV3s udgave af programmet også bevaret en smule af den pædagogik, der fandtes i Channel 4-programmet. I hvert fald er man ikke i tvivl om grundprincipperne i restaurantdrift: Lav mad af gode råvarer, køb billigt ind (engros, billige udskæringer). Og lad være med at tro, der er noget tjent ved halvfabrikata.

Med kniven for struben
TV3, tirsdage klokken 20.00


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *