Tyve minutter i køkkenet med Robert Rodriguez

Den mexicansk-amerikanske filminstruktør Robert Rodriguez kan andet end lave film. Han har lavet en række kortfilm, hvor han på ti minutter introducerer forskellige emner: Digitalkameraer, effekter og så videre. Men to af segmenterne handler om mad. Og det på en god måde. Selvfølgelig får han samtidig gjort lidt reklame for henholdsvis Once upon a time in Mexico og Sin City.

Han har holdninger, der tiltaler os her på madkultur. »Not knowing how to cook is like not knowing how to fuck« er hans motto – rådet til alle, der vil lære at lave mad er at begynde med at lære at lave tre retter man kan lide. Lær at lave dem så du kan lave dem i søvne, først derefter kan du begynde at udvide dit sortiment og eksperimentere. Bemærk også den lille sekvens med købetortillaerne. Me like, og mens vi nu venter på Grindhouse

Puerco bibil 

Breakfast tacos

Grindhouse


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Tyve minutter i køkkenet med Robert Rodriguez”

  1. andersleth Avatar
    andersleth

    Fede klip. Anderledes – men meget inspirerende – tv-køkken. Og en mand med meninger! 😉

     Anders – http://www.spisordentligt.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *