Mere Gammelfleisch

Fødevareregion Øst har beslaglagt 65 tons gammelt oksekød i Sorø, skrev Børsen i går aftes. Det er 65.000 kg! Det er til mange pizzaer og burgere! Kødet er beslaglagt hos Oksekød Engros ApS, som ved nærmere research viser sig at ligge på adressen Grøftevej 4, 4180 Sorø.

Indehaveren af firmaet – Kai Jensen – er vist en værre røver. Firmadatabasen experian (købmandsstandens oplysningsbureau) har ham i hvert fald registreret med fire anpartsselskaber: Tre, der beskæftiger sig med udlejning af erhvervsejendomme, to, der beskæftiger sig med engroshandel og en, der beskæftiger sig med udlejning af computere og IT-udstyr.

Tillykke med fangsten. For en gangs skyld er der både navn og adresse på den skyldige, i modsætning til sidst, da kyllingekød fra Georg Bruners handelsvirksomhed var blevet solgt til en ikke-eksisterende virksomhed (Finn Food) på Islands Brygge. 

Det pinlige forhør er ganske vist afskaffet, men forhåbentlig kan det føre til en afsløring af bagmændene og det økonomiske spil, jeg formoder ligger bag Gammelfleisch-handelen.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *