Honningglaserede rodfrugter

Rodfrugter og røget kød – skinke, kålpølser eller hamburgerryg – passer fortrinligt sammen. Prøv fx at servere honningglaserede rodfrugter, i dette tilfælde gulerod, pastinak og kålrabi til hamburgerryggen – eller for den sags skyld til vildtretter:

Tag lige dele gulerod, pastinak og kålrabi, skær dem i tern og damp det i smør og hønseboullion. Vær opmærksom på, at kålrabien skal have lidt længere end de andre grøntsager. Når væsken er forsvundet, skal grøntsagerne være al dente, de skal altså stadig have bid men ikke være rå indeni – hvis de ikke er helt møre, kan man tilsætte lidt mere vand. Lige før væsken er væk og grøntsagerne er møre, tilsættes et par spsk honning, som udgør en glasur. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med persille.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *