Pop up-restaurant hos Skovdal og Skovdal

Fredag den 4. april bliver Skovdal og Skovdals fotostudie på Vesterbro i København omdannet til restaurant. Brødrene Martin “Guf” og Mathias Becker Rasmussen har sammensat en forårsmenu, og byder på bl.a. asparges, gran, and, ræddiker, løg, urter og grønne jordbær.

Jeg har fået lov til at sætte øl til maden – det er jo som bekendt en af mine kæpheste, at øludvalget på de fleste danske restauranter lader noget tilbage at ønske. De fleste har kun øl fra et enkelt bryggeri (ingen nævnt, ingen glemt), som hvis det går rigtigt højt, er suppleret med øl fra samme bryggeris importafdeling. Øl, som min gode ølhandler så diplomatisk betegner som baljepis fra Europa.

Der kan være mange grunde til at det forholder sig sådan, grunde, der strækker sig fra almindelig snobbethed, uvidenhed og kulturelt betinget kræsenhed til pris – godt øl er nemlig forholdsvis dyrt, i modsætning til baljepis, der udmærker sig ved at være hurtigt at brygge med billige råvarer, og derfor svært at opnå avance for på restauranten. Men nu er chancen her for at smage på godt øl til god mad – dog med et enkelt sidespring til en aldeles forrygende tør, engelsk mousserende cider.

Menuen på fredag lyder sådan:

  • Snacks. Hertil Burrow Hill Sparkling Dry Cider.
  • Asparges / Gran. Hertil Højsaison fra Ugly Duck / Kolding Bryglaug.
  • Løg / Urter. Hertil Dude fra Flying Couch.
  • And / Ræddiker. Hertil The Great, Big Kentucky Sausage Fest fra Amager Bryghus / Against the Grain.
  • Grønne Jordbær / Kamille. Hertil Framboise fra Hornbeer.

Alt det får I for kun 350 kroner – og ikke nok med det, I får også et eksemplar af kogebogen »Lokal Kærlighed«, skrevet af Martin Guf og Teitur Christensen.

Det er da et godt tilbud!

Smut straks over på Billetto og få del i festen.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *