Jamie Oliver vinder TED-pris

TED er et eventbureau , der arrangerer seminarer og foredrag. Hvert år uddeler TED en pris på 100.000 dollars til en foredragsholder med et ønske om at forandre verden. I år gik prisen til Jamie Oliver med ønsket:

»I wish for your help to create a strong, sustainable movement to educate every child about food, inspire families to cook again and empower people everywhere to fight obesity.«

Se hans takketale på ted.com.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Jamie Oliver vinder TED-pris”

 1. Hendrixlives Avatar
  Hendrixlives

  Det er utroligt at man ikke blot indfører de tiltag Jamie taler for, også i danske skoler. Hvilken politisk agenda kan være imod det?

  Ingen penge? Det betaler sig i det lange løb.

  Liberal ideologi? Mener man ikke staten skal blande sig i individets spisevaner, accepterer man at et land og en befolkning æder sig selv ihjel. 

   

   

 2. mariatidsel Avatar
  mariatidsel

  100 miljoner til astrup/meyer….kunne have været en begyndelse. alle har jo hele tiden skjulte dagsordener, det rene mnotiv mangler samt det reelle ØNSKE om udvikling og forandring. i sverige har mange nået det interessante punkt at man ikke spiser svinekød fra danmark. landet her er så lille, det burde være det nemmeste at med et tryllelslag forvandle det hele overnight. 

   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *