Lallemand og de andre bloopers

Jeg ved godt, det her er en seriøs blog. Men af og til får man umotiverede grineflips. Som nu fx i dag, da jeg stødte på firmaet Lallemand.

Hvem har lyst til at – og tror – man overhovedet kan handle seriøst med en lallemand, spørger jeg, retorisk. Og kom til at tænke på dengang en fiskeproducent markedsførte dybfrosne torskestykker som codpieces.

Lallemand hedder selvfølgelig Lallemand, altså tyskeren, for dem, der ikke kan fransk. Og codpieces er kun morsomt hvis man ved, at fronstykket på middelalderlige herrebenklæder var faconsyet med plads til begejstring: Begejstringsbulen blev kaldt a codpiece.

Nå, men husk, at nothing sucks like an Electrolux – og spis så dine krabber her!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *