Risotto med porre, favabønner og skinke

Rester af skinke, en porre, der lå og kiggede bedende. Favabønner og kyllingeboullion i fryseren. Tja – en risotto kan man jo altid lave! Til fire personer som forret:

  • 25 gram smør
  • 1 løg
  • 1 stor porre
  • 2 dl risotto-ris
  • 4 dl kyllingeboullion
  • 200 gram favabønner
  • 75 gram spegeskinke
  • 75 gram smør
  • 3 spsk revet parmesan
  • 2 spsk hakket persille
  • Salt og peber

Start med at blanchere bønnerne og befri dem for den hårde, yderste skal. Hak løg og porre, smelt 25 gram smør i en kasserolle, og sauter løg og porre uden det tager farve, til porren er faldet sammen.

Tilsæt risene og vend dem godt rundt i fedtstoffet. Tilsæt kyllingeboullionen lidt efter lidt. Undervejs tilsættes favabønner og skinke.

Monter med 75 gram smør, parmesanost og persille, smag til med salt og peber og lad det trække 5-10 minutter før servering.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *