Madblogs i blogmagasinet

Rasmus Rasmussen på Blogmagasinet har i denne uge en podcast om madblogs. I podcasten nævner Rasmus tre danske madblogs: Spis Ordentligt, New Yorker by Heart og Madkultur. Og der er tale om tre væsensforskellige blogs, mener Rasmus.

Spis Ordentligt og New Yorker By Heart handler begge om opskrifter – Anders på Spis Ordentligt gør meget ud af links til andre sites og opskrifter, mens New Yorker by Heart leverer en personlig vinkel på maden.

Målet med madkultur er selvfølgelig at afdække status quo i den danske madkultur, hvorfor bloggen bliver noget bredere, rent emnemæssigt.

Det er et rigtig godt initiativ, Rasmus har taget – både det at tage blogs med faste emner op i almindelighed, men også det at diskutere madblogs i særdeleshed.

Ude i højre side, under blogroll, har jeg en masse links til forskellige madblogs med forskelligt fokus – der er snart ved at være så mange, at det bliver uoverskueligt. 

I løbet af efteråret vil jeg forsøge at sortere dem, og blandt andet lave en gruppe, der specifikt indeholder danske madblogs og blogs, hvor maden spiller en fremtrædende rolle, så vi kan få en oversigt over hvad der egentlig findes.

PS: Rasmus kommer også ind på Tante Lillas Kogeskole – jeg har kunnet finde fire meget pædagogiske afsnit om sovs, højt belagt ostemad, udvidet højt belagt ostemad (nu med fiskepind) og den uforglemmelige frikadelle med årstidens grøntsager.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *