Friday, 9 Dec 2022

Solbærkage

Et eksperiment. Baseret på den sandkage, jeg tidligere har skrevet om. Samme mål, vægt og bagetid. Blot med den tilføjelse, at jeg tilsatte 250 g solbær før bagningen.

Solbærrene havde jeg købt på mit lokale farmers market i Jægersborggade. Bærrene skal i kagen til sidst, og forinden skal de skylles, nippes og vendes i mel. Melet forhindrer, at de lægger sig i bunden af kagen.

Små syrlige drops i en ellers næsten overdådigt sød kage.

3 thoughts on “Solbærkage

  1. Den minder meget om den ribskage jeg skal i gang med om lidt. Det er en sandkagedej med cacao eller chokolade og ribs. Smager dejligt.

    Må prøve med solbær.

    Jeg nyder at læse med her på din blog. Sifka

  2. Chokolade og ribs – det lyder også spændende og kontrastfyldt! Jeg håber, det blev en god kage.

    Hvis dem fra Lavendelgaarden har flere solbær med på farmers market i dag, vil jeg lave min egen creme de cassis, altså solbærlikør.

    Jeg er glad for du nyder bloggen – og håber, du holder ved, selv om jeg af og til måske kegler lidt ud over stepperne, når jeg politiserer!

    M

  3. Din keglen ud over stepperne gør det kun mere interesssant.

    Creme de Cassis hører vi vel nærmere om ikk?

    Sifka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *