Agurk med fetacreme

Jeg kan allerede høre kommentarerne: Af en person, der ikke er begejstret for agurk at være, spiser du egentlig ret meget agurk. Det kan nok ikke bruges som meget en scorereplik, men det er da tilladt at konstatere, at det egentlig forholder sig sådan: Her fungerer agurken som undskyldning for at stoppe sig med fetaost. Opskriften stammer fra Kirsten Skaarups Den grønne gourmet, en vegetarkogebog med mange fine sommeropskrifter. Du skal bruge:

  • 2 agurker
  • 200 gram fetaost (fårefeta i dette tilfælde – hardcore-vegetarer kan bruge tofu, foreslår forfatteren, men det har jeg ærlig talt svært ved at forestille mig)
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt radiser
  • Olivenolie
  • Peber

Rør fetaosten blød med olivenolie, tilsæt hakket dild og peber. Skær agurkerne i stykker på 4-5 cm og hul dem ud med en teske (det er alligevel kernerne, der indeholder mest vand) og fyld fetacremen i. Læg en dildkvist over, server med radiser og ristet rugbrød.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *