Kohberg dropper bamsebollen!

Bamse hvedebollen var en bolle, der var specielt beregnet til børn. Som bageriet skriver på hjemmesiden (og nok snart fjerner): Små lækre hvedeboller til små hænder. Men nu er det nok slut. Og de små hænder må finde bedre brød at holde på.

Bollen indeholder nemlig næsten 10 % sukker. Det er alt, alt for meget: Sundhedsstyrelsen anbefaler højst 2 % sukker. Der er heller ikke spor af fuldkorn i bollen. Der er næppe en ernæringsprofessionel, der vil begræde dens bortgang.

For det det er vel en selvfølge, at Kohberg, der er en af partnerne i den nye fuldkornskampagne, vil droppe den, og måske få nedlagt et julemærkehjem i farten. Eller er det bare spil for galleriet, en relativt billig måde at markedsføre sig på – og dermed dybest set spin fra Kohbergs side?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *