Bibliopati og nørderi

Hver gang jeg ser et antikvariat eller et af de herlige hollandske udsalg i Helligaandshuset, får jeg sved på overlæben. Jeg ind og runde kasserne for at se, om der er noget, der fortjener at blive slæbt hjem i hulen. Og nu har jeg så i løbet af et par måneders tid gjort det ultimativt nørdede: Katalogiseret mine kogebøger og bøger om mad i øvrigt.

Der er perler imellem i samlingen. Der er også mange, som yngre mennesker ikke ville kunne bruge: Bøger, uden illustrationer. »Hvordan skal vi så vide, hvordan maden skal se ud«, kan jeg høre dem sige. Svaret er: Det finder I sgu nok ud af!

Det mest paradoksale er, at hvis jeg får lyst til at prøve en ny ret, bruger jeg som oftest nettet.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *