Agurkesalat

Agurker har et frygteligt højt vandinhold. Så højt, faktisk, at svampekenderen og jeg er enige om at undgå dem på frokostbordet og som ting i salater. Men vandindholdet kan bruges fornuftigt: Så her er den nemmeste måde at lave den gode, gammeldags agurkesalat med dressing af lagereddike og sukker, jeg hidtil er stødt på. 

Bland en dressing af 1 dl sukker, ½-1 spsk salt og 1 dl lagereddike. Rør til sukkeret er opløst. Krydr med friskkværnet peber. Riv en agurk ned i skålen og vend det rundt. Lad det trække en times tid – et voila, vandet er trukket ud af agurken og har fortyndet eddiken.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Agurkesalat”

  1. jpbamse Avatar
    jpbamse

    en nem og god måde at lave den på, fantastik smag og længe holdbar i køleskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *