Blogtjek 07

Folkene bag blogforum har fået den ide at undersøge de danske bloglæseres onlinevaner. Det er sådan set en udmærket ide – ikke mindst fordi det giver os bloggere indblik i hvad de af vores læsere, vi ikke kender i forvejen, er for nogen størrelser. Men jeg vil give Anders ret i at spørgeskemaet nok ikke er det mest ophidsende, jeg har set. Alder, køn beskæftigelse osv.: 

Vi undersøger, hvem der læser blogs i Danmark. Det gør vi med ni spørgsmål om blandt andet alder, køn, beskæftigelse, bloglæsevaner og foretrukne blogkategorier. Vi spørger også læserne, om de læser andre blogs end din, og om de selv har en blog?

Formålet er derudover at give dig svar på, hvorfor læserne læser netop din blog? Kender de dig personligt, har de samme interesser som dig, eller kan de identificere sig med dig? Eller er det noget helt fjerde?

Og til sidst i skemaet er der plads til, at dine læsere kan skrive en kommentar til dig om, hvorfor de læser netop din blog. (fra blogforums hjemmeside)

Kønsfordelingen kommer nok til at ligne den, Stinne Bille har fundet frem til i sit speciale fra Århus Universitet (jeg er med i det!). Men mon de læsere, der ikke kommenterer, vil ulejlige sig med at kommentere i spørgeskemaet – det er jo det springende punkt. Uden yderligere omsvøb – madkultur bidrager gerne til opsamling af viden om blogosfæren: Gå til spørgeskema


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *