Squash-kager

Squash-sæson! De er billige. Men de smager ikke af ret meget. Så der skal krydres igennem. Folk, der har squash i haven må udvise stor fantasi – trust me, jeg har prøvet det. Disse squash-kager, som nærmest er at ligne med de klatkager, man kan bage, når man har fået risengrød, kan laves i to versioner: En italiensk og en mellemøstlig. Jeg har valgt den mellemøstlige.

Til fire kager skal man bruge en squash, to kartofler, et mellemstort løg, et æg, lidt mel, spidskommen (i den italienske version ville man bruge fx basilikum), salt og peber. Riv alle grøntsagerne på den grove side af rivejernet. Rør det sammen med æg og mel, krydr med salt, peber og spidskommen. Steg det på panden.

Jeg serverede kagerne med en tabbouleh, som er en salat af couscous, tomat, agurk, forårsløg, persille, koriander og mynte. Udblød couscousen i hønseboullion (eller vand). Hak grøntsagerne og bland det hele sammen med en dressing af olivenolie, citronsaft, salt, peber og cayenne.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *