Du må meget gerne citere madkultur.dk, bare du husker at angive kilden. På nettet kan du nøjes med et link. På tryk foreslår jeg du bruger denne form: “[artiklens titel], Mogens Bisgaard, madkultur, link, publiceret [dato], citeret [dato]”.

SE GIRAFFEN
Hvis du har lyst til at opleve bloggeren live og måske blive en lille smule provokeret og stødt på manchetterne stiller jeg gerne op og taler om det meste inden for rimelighedens og urimelighedens grænser – så længe det selvfølgelig handler om madkultur.

Praksis:

  • Ølsmagninger
  • Øl til mad og causeri herom
  • Gastronomisk guide i København
  • Kommunikation – jeg læser fx hjertens gerne korrektur på menukort eller moderniserer din hjemmeside!

Teoretisk, fx foredrag:

  • Hvorfor er vi så mange fede og så mange der sulter?
  • Hvordan får vi mad i fremtiden?
  • Hvem bestemmer hvad vi spiser?

Prisen for et foredrag afhænger af arrangementets karakter. Skal jeg gøre det gratis, skal en enkelt betingelse være opfyldt: Der skal være gratis adgang til arrangementet og alle andre, der er involveret i projektet skal arbejde gratis. Også hende, der trykker programmerne, ham, der har smurt sandwichen til pausen og dig selv.

KONTAKT
Madkultur / Mogens Bisgaard
c/o KONKRET Kommunikation
Julius Bloms Gade 3, 3.t.v.
2200 København N

Email: mogens@madkultur.dk
Tlf.: 4055 0804

PRODUKTOMTALER
Mange bloggere skriver gerne om produkter, de får tilsendt eller om køkkenudstyr, de får til låns. Det gør jeg ikke.

Mit arbejde er bl.a. at være kommunikationskonsulent, PR-rådgiver og fødevarevidenskabsjournalist, alt sammen freelance. Derfor er jeg nødt til at sætte en pris på mit arbejde.

Den gældende timetakst for skrevne tekster – til anvendelse på fx produktblade, i fagblade eller til pressemeddelelser er DKK 1000,-.

KONTAKT
KONKRET Kommunikation
Julius Bloms Gade 3
2200 København N

Tlf.: 4055 0804
E-mail: bisgaard@konkret.dk